Advertorial: Wint Ajax weer met 5-0 van Fortuna Sittard? Krijg 9.00 keer je inzet terug!

door Bauke van Elk 6

Bron ad

Advertorial: Wint Ajax weer met 5-0 van Fortuna Sittard? Krijg 9.00 keer je inzet terug!

door Bauke van Elk 6

Bron ad

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Ajax sluit aankomende woensdag het kalenderjaar af met een wedstrijd tegen Fortuna Sittard. In de Johan Cruijf ArenA spelen de Amsterdammers tegen de nummer 16 van de Eredivisie en dus is er kans op een hoog aantal doelpunten.

Ajax is vanzelfsprekend de grote favoriet tegen Fortuna Sittard. Voor een overwinning van Ajax krijg je je inzet terug bij . Winst valt te behalen op de doelpunten die Ajax gaat maken in de laatste thuiswedstrijd van het jaar. Denk jij dat Ajax, net als eerder dit jaar, met 5-0 wint van Fortuna Sittard? Dan krijg je je inzet terug!

Denk jij dat Fortuna Sittard een goal weet te maken tegen Ajax? Dan kan je daar ook op inzetten. Mochten zowel Fortuna als Ajax een goal maken in de ArenA dan krijg je je inzet terug!

Sluit Haller het jaar als topscorer af? 

Sébastien Haller is vast en zeker gebrand om het jaar af te sluiten als topscorer van de Eredivisie. De kans dat de spits een goal gaat maken is groot en dus krijg jij je inzet terug als Haller een doelpunt weet te maken. Er valt pas echt wat te verdienen als je het juiste moment uitkiest voor de goal van Haller: Verwacht jij dat Haller de eerste of laatste goal van de wedstrijd maakt? Dan krijg je je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.