'ManU houdt situatie Tuchel in de gaten; Pochettino en Ten Hag blijven kandidaten'

door Bart Veenstra 21

Bron The Guardian

'ManU houdt situatie Tuchel in de gaten; Pochettino en Ten Hag blijven kandidaten'

door Bart Veenstra 21

Bron The Guardian

Laatst geüpdatet

Manchester United houdt de situatie van Thomas Tuchel bij Chelsea in de gaten. Dat meldt het doorgaans betrouwbare The Guardian woensdagmiddag. De Engelse topclub is met het oog op het komende seizoen op zoek naar een nieuwe manager.

Het is onrustig bij Chelsea nu er door de sancties vanuit de Britse overheid geen geld meer binnenkomt. Manchester United weet dat Tuchel nog een contract tot 2024 bij Chelsea heeft en sowieso het seizoen afmaakt bij de Londense club. Als Chelsea niet verkocht wordt in de komende periode, lijkt de toekomst van de club echter uiterst onzeker.

Tuchel staat er bij Manchester United in ieder geval goed op. De Duitse trainer was voor zijn periode bij Chelsea al met succes werkzaam bij Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund. The Guardian schrijft dat Mauricio Pochettino (PSG) en Ajax-trainer Erik ten Hag ook nog altijd op het lijstje staan bij Manchester United. Op dit moment is Ralf Rangnick interim-manager van Manchester United.

Blijft Ten Hag bij Ajax?

De toekomst van Ten Hag is vooralsnog ongewis. De trainer heeft bij Ajax een contract tot medio 2023 en op de achtergrond lijkt hij ook bezig met plannen voor het nieuwe seizoen. Toch heeft Ten Hag nog niet duidelijk aangegeven na dit seizoen te blijven of te vertrekken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.