Ajax O18 met Setford, Van Axel Dongen, Hlynsson en Rasmussen naar Dortmund

door BartVeenstra 6

Ajax O18 met Setford, Van Axel Dongen, Hlynsson en Rasmussen naar Dortmund

door BartVeenstra 6

Laatst geüpdatet

Ajax O18 kan in de Youth League weer gebruikmaken van spelers als Charlie Setford, Amourricho van Axel Dongen, Kristian Hlynsson en Christian Rasmussen. Ajax heeft dinsdagmiddag op Ajax.nl de 21-koppige selectie voor het Youth League-duel met Borussia Dortmund bekendgemaakt.

Net als in de voorgaande Youth League-wedstrijden maakt trainer Dave Vos gebruik van enkele spelers van Jong Ajax. Voor het duel van woensdag zijn dat dus Setford, Van Axel Dongen, Hlynsson en Rasmussen. Daartegenover staat echter nog wel de afwezigheid van Gabriël Misehouy. De aanvallende middenvelder is niet tijdig hersteld van de lichte blessure die hij eerder opliep in de wedstrijd tegen PSV O18.

Ajax O18 begon de Youth League-campagne met een 1-1 gelijkspel tegen Sporting Portugal, waarna werd gewonnen van Besiktas (3-1). Daarna ging het op eigen veld pijnlijk onderuit tegen de leeftijdsgenoten van Borussia Dortmund: 1-5.

Het duel tussen Borussia Dortmund en Ajax in de Youth League begint woensdagmiddag om 15.30 uur. De wedstrijd is live te volgen via de website van Ajax en zeer waarschijnlijk via de website van de UEFA.

De selectie voor het Youth League-duel met Borussia Dortmund

Amourricho van Axel Dongen
Nassef Chourak
Eskild Dall
Jeppe Kjær Jensen
Kristian Hlynsson
Christian Rasmussen
Tom de Graaff
Sten Kremers
Rida Chahid
Yoram Boerhout
Silvano Vos
Chahine van Bohemen
Prince Aning
Raphaël Sarfo
Julian Brandes
Olivier Aertssen
Oualid Agougil
Diyae-Eddine Jermoumi
Mateja Milovanović
Tristan Gooijer
Charlie Setford

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties