Ajax met vier spelers wederom hofleverancier in Elftal van de Maand Eredivisie

door Bart Veenstra 6

Bron Eredivisie

Ajax met vier spelers wederom hofleverancier in Elftal van de Maand Eredivisie

door Bart Veenstra 6

Bron Eredivisie

Laatst geüpdatet

Ajax is met vier spelers vertegenwoordigd in het Elftal van de Maand van de Eredivisie. De vaderlandse competitie maakte het Elftal van de Maand vrijdagmiddag bekend.

De Amsterdamse club is voor de derde maal op rij hofleverancier voor het Elftal van de Maand van de Eredivisie. Namens Ajax behoren Remko Pasveer, Jurriën Timber, Noussair Mazraoui en Dušan Tadić tot de elf beste spelers van de afgelopen maand oktober.

Overigens werden de prijzen voor Eredivisie Speler van de Maand en Johan Cruijff Talent van de Maand niet uitgereikt aan spelers van Ajax. Luuk Brouwers, speler van Go Ahead Eagles, werd verkozen tot beste speler van de maand oktober. Elayis Tavşan kreeg de prijs voor Johan Cruijff Talent van de Maand.

Ajax kende een wisselvallige maand oktober. Er werd gewonnen van sc Heerenveen (0-2) en PSV (5-0), maar ook verloren van FC Utrecht (0-1) en gelijkgespeeld tegen Heracles Almelo (0-0). Ajax begint de maand november (in de Eredivisie) zondag met een thuisduel met Go Ahead Eagles.

Volledige Elftal van de Maand:

Remko Pasveer (Ajax), Owen Wijndal (AZ), Riechedly Bazoer (Vitesse), Jurriën Timber (Ajax), Noussair Mazraoui (Ajax), Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles), Ibrahim Sangaré (PSV), Dušan Tadić (Ajax), Loïs Openda (Vitesse), Elayis Tavşan (N.E.C. Nijmegen) en Vangelis Pavlidis (AZ).

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties