Advertorial: 4,33 keer je inzet terug bij een openingstreffer van Haller!

door Terrence Riepma 0

Bron ad

Advertorial: 4,33 keer je inzet terug bij een openingstreffer van Haller!

door Terrence Riepma 0

Bron ad

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: je kunt je inzet verliezen, speel niet om je verlies terug te winnen. Blijf bewust spelen en om te gokken moet je ouder zijn dan 18 jaar! Heb jij het gevoel dat je gokverslaafd bent? Dan is het verstandig om de website van Jellinek te bezoeken.

Ajax neemt het aanstaande woensdagavond op tegen Besiktas tijdens de vijfde groepsfasewedstrijd in de Champions League. De Amsterdammers zijn al verzekerd van overwintering in het miljardenbal, maar er vallen nog zes punten te pakken. Om te beginnen in Turkije, waar Ajax als favoriet wordt gezien voor de eindzege.

Bet365 heeft de quotering van de ploeg van Erik ten Hag, dat het in het Vodafone Park in Istanboel zonder de geschorste Edson Álvarez moet doen, op 1,36 gezet. Met andere woorden: zet jij 1 euro op in een overwinning van Ajax, dan krijg je 1,36 keer je inzet terug.

Haller en Antony trefzeker tegen Besiktas?

Sébastien Haller kan je een aardig zakcentje opleveren. De spits is op dreef in de Champions League en is met zeven doelpunten in vier duels de topscorer van het Europese toptoernooi. Als de Ivoriaans international de openingstreffer maakt namens Ajax en jij zet daarop in, dan kan je bij Bet365 maar liefst 4,33 keer je inzet terugverdienen. Als hij op een willekeurig moment scoort, staat dit gelijk aan 1,72 keer je inzet.

Antony laat zich dit seizoen eveneens van zijn beste kant zien in de Champions League en de kans op een goal tegen Besiktas is dan ook zeker aanwezig. Als jij denkt dat de Braziliaan verantwoordelijk zal zijn voor het laatste doelpunt van de Amsterdammers, krijg je 7,00 keer je inzet terug.

Zet in bij Bet 365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties