Ook Ziyech vervroegd terug naar A'dam

BartVeenstra, 09-10-2019 om 15:40, 13060 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In navolging van Noussair Mazraoui zal ook Hakim Ziyech deze interlandperiode niet uitkomen voor het nationale elftal van Marokko. FOX Sports-verslaggever Anouar Amrani meldt op Twitter dat de spelmaker vermoeid is en terugkeert naar Amsterdam.

Marokko speelt in deze interlandperiode twee oefenduels met respectievelijk Libië en Gabon, maar na Mazraoui is ook Ziyech afgehaakt voor deze wedstrijden. De creatieveling werd tijdens het duel met ADO Den Haag al gewisseld, waarna trainer Erik ten Hag aangaf dat deze wissel was vanwege 'lichte klachten' bij Ziyech.

De aanvallende middenvelder kan nu in Amsterdam van zijn rust genieten en toewerken naar de komende wedstrijden van Ajax. Volgende week zaterdag wacht het uitduel met RKC Waalwijk, waarna er twee krakers in de Johan Cruijff ArenA worden gespeeld. Eerst (23 oktober) wacht in de Champions League het Engelse Chelsea, waarna op 27 oktober Feyenoord op bezoek komt.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bean
Mooi zo, ff rust en dan weer knallen!
0 0
louis60
Wanneer is volgende rammedan?
0 -1
Ginoajax1
Als hij zo nodig door medici uit Marokko gekeurd moet worden , stuur dan een arts hierheen. Echt lachwekkend dit.
0 0
Hollister
Geef hem tegen RKC ook rust als het kan.. laat Neres lekker spelen.. werkt aan 2 kanten.. komen nog hele spannende weken en wedstrijden aan en Neres kan mooi minuten maken om weer in vorm te komen.
0 0
oudzuid2
lekker even 10 dagen rust, zal em goed doen
0 0
Heliumschaap
Laat deze held lekker verplicht op vakantie gaan tot 18 oktober. Even niks op Ibiza ofzo. Half uurtje in laten vallen tegen RKC en dan weer met energie de Champions League spelen.

Wees zuinig op deze man, geef hem even wat rust joh.
2 0
rednas80
een bergwijntje
1 0
Aad82
Was trouwens de eerste die dit nieuws bracht afgelopen zondag,
1 -1
Michels
Het lag ook wel wat in de lijn der verwachtingen... Zeker omdat hij de vorige interlandperiode om dezelfde reden heeft laten lopen...
0 0
luiszwaaris
Topper Aad
3 -1
Aad82
Thanks pik
0 0
Radie125
Waarom helemaal die kant op om daarna weer terug te keren. Moet een keer ophouden met dat onprofessioneel gedoe van de kant van Marokko.
5 -1
Aad82
Fifa regels en statuten: Nationale bond > club.
1 -1
DeBaarsjes
Heeft elke bond niet het recht op een eigen medische staf die spelers keurt als spelers worden opgeroepen. Dat ze dan verplicht aanwezig moeten zijn zodat de eigen medische staf kan keuren. Ik las ook een zelfde conflict tussen Bayern en Frankrijk omtrent Hernandez
0 0
Mocrodammerr
Ajax had medisch rapport moeten afleveren. kennelijk is dat niet gedaan. Hij was niet officieel geblesseerd. geluiden waren slechts dat ie klachtjes had. Bij Ajax kon hij ondanks klachten wél meedoen. dus stop met zeuren
2 -2
Web
Gelukkig, ik vond al vreemd dat hij daar naar toe ging.
Twee oefenduels in een periode dat je zelf al een tijdje niet fit bent
En met al die wedstrijden nog voor de boeg
Feyenoord en Chelsea dan moet hij er weer staan
Doseren zul je moeten
1 0
Juichtoon
Doseren u must!
0 -1
Felix Gassenlicht
Ze laten die gasten eerst wel naar Marokko komen om dan te constateren dat ze niet fit of oververmoeid zijn. Niet te geloven.
2 -1
voorkennis
Goed nieuws....verstandig van Hakim, laat RKC ook maar schieten en dan knallen
3 -1
Bensco
goed begin van het seizoen dan al. Verstandige keuze van hem om dan toch je rust te pakken anders is die leeg voor de winterstop. Zijn toch maar oefenpotjes.
0 0
AFCA1961
Goed zo....beste nieuws van de dag. Hakim klaar stomen voor de wedstrijden tegen Chelski en Feijenoord
2 0
nicholas87
Goed nieuws dit. Lekker sparen tegen RKC, alles op chelsea en Feyenoord
4 -1