VI: 'PSV en Cillessen verkennen zomerse transfer'

door Bart Veenstra 158

Bron Voetbal International

VI: 'PSV en Cillessen verkennen zomerse transfer'

door Bart Veenstra 158

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

PSV ziet in voormalig Ajacied Jasper Cillessen een goede kandidaat om komend seizoen eerste keeper te worden in Eindhoven, zo schrijft Voetbal International. De 32-jarige doelman zou de rust onder de lat moeten terugbrengen bij PSV.

Volgens Voetbal International hebben de eerste verkennende gesprekken tussen PSV en het management van Cillessen al plaatsgevonden. De Eindhovense club zou bereid zijn die naar de volgende fase - naar serieuze onderhandelingen - te brengen. Valencia, de huidige club van Cillessen, wil wel een transfersom zien voor de Oranje-international. Ook de salariseisen van Cillessen zouden nog een obstakel kunnen vormen voor PSV.

Transfer met het oog op WK in Qatar?

Wel staat Cillessen open voor een transfer naar de Eredivisie. Zeker met het oog op het WK in Qatar kan een transfer naar PSV goed uitpakken. Een transfer van Cillessen komt als geroepen voor PSV. Na dit seizoen keert Yvon Mvgo terug naar RB Leipzig, terwijl Joël Drommel vooralsnog niet zou voldoen in Eindhoven.

Cillessen speelde tot de zomer van 2016 bij Ajax. De goalie vertrok toen naar FC Barcelona, waar hij fungeerde als tweede doelman. Bij Valencia, de club waar hij sinds 2019 speelt, keept hij geregeld, al staat hij ook vaak genoeg aan de kant met een blessure.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties