'PSV denkt aan twee oud-Ajacieden als concurrent voor Drommel'

door Bas Velzel 53

Bron Voetbal International

'PSV denkt aan twee oud-Ajacieden als concurrent voor Drommel'

door Bas Velzel 53

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

PSV gaat op zoek naar een ervaren doelman als concurrent voor Joël Drommel. Twee namen die als mogelijke opties voor de Eindhovenaren worden genoemd zijn die van oud-Ajacieden Jasper Cillessen en Tim Krul.

Dat weet Voetbal International te melden. Keeper Yvon Mvogo wordt de afgelopen twee seizoenen door PSV gehuurd van RB Leipzig, vertrekt aan het einde van dit seizoen weer terug naar Duitsland. De Eindhovenaren zijn op zoek naar een nieuwe eerste doelman en denken daarbij aan zowel Cillessen als Krul.

Valencia en Norwich

Cillessen staat op het moment nog tot 2023 onder contract bij Valencia. Echter is de 32-jarige doelman geblesseerd en is druk bezig met fit worden. Voor de Spanjaarden zou deze transferperiode een goed moment zijn om de 61-voudig international te verkopen.

Krul maakt zijn minuten onder de lat in het shirt van Norwich City. Dat op het moment de hekkensluiter is in de Premier League. De 34-jarige keeper zou wel eens Engeland kunnen gaan verlaten als The Canaries degraderen. Een terugkeer naar de Nederlandse velden zou volgens de VI voor de vijftienvoudig international een optie zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties