Bijlow haakt geblesseerd af bij Oranje; Van Gaal roept Krul alsnog op

door Jesse ter Haar 45

Bron OnsOranje

Bijlow haakt geblesseerd af bij Oranje; Van Gaal roept Krul alsnog op

door Jesse ter Haar 45

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Justin Bijlow is maandagavond afgehaakt bij het Nederlands elftal, zo brengt OnsOranje naar buiten. De keeper van Oranje en Feyenoord is niet fit genoeg om dinsdag te keepen tegen Noorwegen en heeft zodoende het trainingskamp verlaten.

De jonge goalie stond zaterdagavond nog onder de lat tijdens het 2-2 gelijkspel van het Nederlands elftal tegen Montenegro. Zijn rol bij de twee tegendoelpunten bleef niet onbesproken en tot een nieuw optreden tijdens de huidige interlandperiode komt hij dus niet.

In een eerder stadium vertelde Louis van Gaal dat hij Mark Flekken momenteel als tweede doelman van het Nederlands elftal ziet. Dat zei hij echter toen Bijlow fit is en het is nog maar afwachten of hij daaraan vasthoudt nu er daadwerkelijk een keuze gemaakt moet worden onder de lat. Jasper Cillessen is immers ook terug na een periode van afwezigheid en keepte al zestigmaal namens Oranje.

Bij aankomst in Zeist liet Cillessen zich bovendien uit over zijn voorlopige rol als derde keeper bij het Nederlands elftal. 'Van Gaal zei ook dat het voorlopig is. Het staat niet vast en het is aan mij om te laten zien wat ik kan. Volgens mij neemt niemand genoegen met een reserverol', zei hij toen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties