Vertonghen en Eriksen in PL-team v/h jaar

door Bart Veenstra 9

Vertonghen en Eriksen in PL-team v/h jaar

door Bart Veenstra 9

Laatst geüpdatet

De Professional Footballers' Association (PFA) heeft woensdag het elftal van het jaar van de Premier League bekendgemaakt. Bij de beste elf spelers zien we met Jan Vertonghen en Christian Eriksen twee oud-spelers van Ajax terug.

Beide spelers van Tottenham Hotspur zijn bezig aan een uitstekende jaargang, waardoor hun plek in het elftal van het jaar meer dan verdiend is. Op doel is gekozen voor Manchester United-goalie David de Gea, waarna de defensie naast Vertonghen wordt gevormd door Kyle Walker (Manchester City), Nicolas Otamendi (Manchester City) en Marcos Alonso (Chelsea).

Naast Eriksen staan Kevin de Bruyne en David Silva (beiden Manchester City) 'opgesteld'. Voorin is er uiteraard plaats voor Mohamed Salah (Liverpool), Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Sergio Agüero (Manchester City). Later dit seizoen wordt de award voor speler van het jaar nog bekendgemaakt. Hiervoor zijn De Bruyne, Leroy Sané (opvallend genoeg niet in het elftal van het jaar), Kane, Silva, De Gea en Salah genomineerd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties