'Schreuder laat aanbieding Maccabi Tel Aviv links liggen'

door NielsOpdam 22

Bron Veronica Inside

'Schreuder laat aanbieding Maccabi Tel Aviv links liggen'

door NielsOpdam 22

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder heeft bedankt voor het hoofdtrainerschap bij Maccabi Tel Aviv, zo meldt Veronica Inside dinsdag. De oud-assistent van Ajax moest begin deze maand vertrekken bij FC Barcelona. Daar was Schreuder assistent-trainer van Ronald Koeman, die werd ontslagen.

'Volgens de bron kon de oefenmeester een contract voor anderhalf jaar tekenen bij de club uit Tel Aviv, maar geeft hij de voorkeur aan een andere uitdaging', schrijft Veronica Inside over het Israëlische aanbod voor Schreuder.

Tussen januari 2018 en juni 2019 was Schreuder bij Ajax assistent-trainer van Erik ten Hag. Hij verruilde de Amsterdamse club in de zomer van 2019 voor het hoofdtrainerschap bij TSG Hoffenheim. In augustus 2020 tekende hij als assistent-trainer van Koeman bij FC Barcelona.

Ziyech: 'Klik tussen Alfred en mij was perfect'

Oud-Ajacied Hakim Ziyech werkte bij FC Twente en Ajax samen met Schreuder. Maandagavond vertelde de speler van Chelsea bij Tiki Taka Touzani dat Schreuder bij hem 'op één' staat. 'De klik tussen Alfred en mij was perfect. Bij sommige mensen heb je een bepaald gevoel dat het beste uit je naar boven haalt. Er hoeven niet eens heel veel woorden aan vuil gemaakt te worden. Het is de klik met en de vrijheid die je bij iemand hebt.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties