'Schreuder ook op straat bij FC Barcelona na ontslag Koeman'

door Terrence Riepma 65

Bron ESPN

'Schreuder ook op straat bij FC Barcelona na ontslag Koeman'

door Terrence Riepma 65

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder heeft ook zijn spullen moeten pakken bij FC Barcelona. Dat meldt Moises Llorens, correspondent in de Catalaanse stad voor ESPN. De Barnevelder was de assistent-trainer van Ronald Koeman, die woensdagavond werd ontslagen.

FC Barcelona verloor wederom in La Liga, ditmaal thuis door promovendus Rayo Vallecano. De eindstand werd 0-1 voor de Spaanse club. Het bleek de laatste druppel te zijn voor de clubleiding in Barcelona, nadat er al meermaals tegenvallende resultaten werden geboekt.

Llorens meldt dat Schreuder donderdagochtend afscheid heeft genomen van de spelers en een deel van het personeel, nadat het wereldkundig werd gemaakt dat zijn meerdere op straat werd gezet. Na het ontslag van Koeman, en dus ook dat van de oud-assistent trainer van Erik ten Hag bij Ajax, wordt er gezocht naar een vervanger.

Schreuder botst met fysiotherapeut FC Barcelona

Schreuder kwam woensdagmiddag nog negatief in het nieuws met het bericht dat hij een botsing zou hebben gehad met de fysiotherapeut van FC Barcelona. De spierblessure van Pedri en de terugslag in zijn herstel zou de schuld zijn van de therapeut. Koeman zou dat ook vinden, maar ontkende dergelijke geruchten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties