Rentree voor Ziyech lonkt in Londense derby: 'Het ziet er goed uit voor hem'

door NickOoms 0

Bron Chelsea FC

Hakim Ziyech lijkt aanstaande zondag in het Premier League-duel met stadgenoot Arsenal zijn rentree te kunnen maken. De voormalig Ajacied raakte recentelijk in de Europese Supercup tegen Villarreal (1-1, 6-5 winst na penaltys') al vroeg aan zijn schouder geblesseerd, maar hij lijkt op korte termijn voor de Engelse club inzetbaar te zijn.

Ziyech wist op 11 augustus in minuut 27 het enige doelpunt voor Chelsea te scoren, maar twaalf minuten later moest de balvirtuoos al worden gewisseld. In eerste instantie leek het erop dat de aanvaller enige tijd zou moeten herstellen, maar al gauw werd duidelijk dat hij geen operatie hoefde te ondergaan.

Thomas Tüchel - de trainer van Hakim Ziyech - heeft vrijdag op de persconferentie van Chelsea meer duidelijkheid over de situatie van de Marokkaans international gegeven. 'Hakim en N'Golo (Kanté, red.) hebben vandaag zonder problemen meegetraind. Morgen hebben we nog een fysieke teamsessie, maar het ziet er goed uit voor ze. Ik ben positief gestemd over hun rentree in de wedstrijdselectie voor zondag.'