'Promes is te vergelijken met Cristiano Ronaldo' | Ajax Showtime

'Promes is te vergelijken met Cristiano Ronaldo'

door BartVeenstra 46

'Promes is te vergelijken met Cristiano Ronaldo'

door BartVeenstra 46

Laatst geüpdatet

Quincy Promes staat er goed op bij Spartak Moskou. Technisch directeur Dmitry Popov vergelijkt de inmiddels oud-Ajacied zelfs met Cristiano Ronaldo. De Russische club verwacht nog jaren plezier te hebben van de aanvaller.

Promes krijgt bij Spartak Moskou een 'hoog' salaris en kende een behoorlijke transfersom (maximaal elf miljoen euro), terwijl hij niet de jongste - Promes is 29 - meer is. 'Wat zijn motivatie betreft, we zouden Promes nooit hebben teruggehaald als we zijn karakter niet zouden kennen. Hij is iemand die een hekel heeft aan verliezen', aldus Popov tegenover het Russische Championat.

Dat Promes 'al' 29 jaar oud is, maakt voor Popov helemaal niets uit. 'Het maakt niet uit of hij 31, 32, of 33 is. Hij is te vergelijken met Cristiano Ronaldo. Die was 33 toen Juventus meer dan honderd miljoen euro voor hem betaalde. En hij betaalt dat terug met zijn goals. Promes en Ronaldo hebben dezelfde persoonlijkheid. Promes kan zonder twijfel nog twee, drie jaar en misschien wel langer op een hoog niveau door.'

Promes maakte afgelopen zondag zijn rentree voor Spartak Moskou. De aanvaller speelde negentig minuten mee, maar kon niet voorkomen dat er met 0-2 werd verloren van Rubin Kazan. Zondag speelt Spartak Moskou tegen FK Krasnodar.

Verwacht jij dat Ajax met 3-1 wint van FC Groningen? Zet dan in en krijg 9,10 keer je inzet terug!

Bron Championat

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties