Naar verluidt: 'Van der Vaart krijgt een functie bij Esbjerg'

door MelleGoekoop 77

Bron AS

Naar verluidt: 'Van der Vaart krijgt een functie bij Esbjerg'

door MelleGoekoop 77

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is sinds 1 juli officieel open en dat betekent dat de geruchtenmolen overuren maakt. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 31 juli

'Van der Vaart krijgt een functie bij Esbjerg'

Rafael van der Vaart krijgt mogelijk een functie bij Esbjerg, zo meldt JydskeVestkysten. De oud-middenvelder sloot zijn spelerscarrière af bij Esbjerg en hij kan nu dus terugkeren. Het is nog onduidelijk welke rol hij gaat vervullen, maar er zijn geruchten dat het zou gaan om een functie als assistent-trainer van Peter Hyballa, die overhoop ligt met de spelersgroep. Op dit moment zouden er al gesprekken gevoerd zijn tussen Van der Vaart en de directeur van de Deense club.

Vrijdag 30 juli

'Ziyech gefascineerd door avontuur bij AC Milan'

Hakim Ziyech zou een overstap naar AC Milan wel zien zitten. Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport zou de oud-Ajacied gefascineerd zijn door een avontuur bij de Milanese topclub. Bij zijn huidige club Chelsea kan Ziyech vermoedelijk niet rekenen op een basisplaats, terwijl dat bij AC Milan waarschijnlijk wel kan. Er wordt daarnaast gesproken over een huurtransfer met een (verplichte) optie tot koop.

Donderdag 29 juli

'Fischer landt in België; transfer naar Antwerp aanstaande'

Viktor Fischer staat op het punt om FC Kopenhagen te verruilen voor FC Antwerp. De oud-Ajacied landde donderdag aan het eind van de middag op vliegveld Zaventem in Brussel. De Belgische journalist David Van den Broeck van Het Nieuwsblad tweette een foto van de Deen en beweerde daarbij dat hij op weg is naar Antwerpen. Hoeveel geld er met de transfer gemoeid is, is onduidelijk, evenals voor hoeveel jaar Fischer tekent. De transfer zou alleen nog onderhevig zijn aan een succesvolle medische keuring.

Woensdag 28 juli

'Botman kan naar Premier League'

Sven Botman staat in de nadrukkelijke belangstelling van meerdere Premier League-clubs. De centrumverdediger, die afgelopen seizoen met Lille OSC kampioen van Frankrijk werd, kan volgens Sky Sports de overstap maken naar West Ham United, Crystal Palace en Newcastle United. Daarnaast houden ook Manchester City, Manchester United en Tottenham Hotspur Botman in de gaten, maar deze Engelse topclubs achten Botman na slechts één goed seizoen bij Lille OSC nog niet klaar voor de stap naar de top van de Premier League.

Eerder meldde De Telegraaf al dat Atalanta Bergamo serieus in de markt is voor Botman. De Italianen zijn momenteel in onderhandeling met Lille OSC, maar krijgen mogelijk dus nog concurrentie uit de Premier League. Botman zou naar verluidt zo'n 28 miljoen euro moeten kosten.

'Dest wijst drietal geïnteresseerde clubs af'

Sergiño Dest wil per se bij FC Barcelona blijven. De oud-Ajacied kan rekenen op belangstelling vanuit andere landen, maar blijft bij de Catalaanse club. Volgens Sport hebben Arsenal, Borussia Dortmund en AS Monaco deze week nog toenadering gezocht. Zij kregen vanuit het kamp van Dest echter het volgende te horen: bedankt voor de belangstelling, maar nee bedankt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties