Italiaanse kranten verwachten weinig verrassingen in opstelling AS Roma | Ajax Showtime

Italiaanse kranten verwachten weinig verrassingen in opstelling AS Roma

door Jesse ter Haar 16

Italiaanse kranten verwachten weinig verrassingen in opstelling AS Roma

door Jesse ter Haar 16

Laatst geüpdatet

De Italiaanse media verwachten een AS Roma dat in een 3-4-2-1-formatie aantreedt tegen Ajax. De opstelling kent naar verwachting weinig verrassingen, waarbij twijfelgevallen Bryan Cristante en Jordan Veretout 'gewoon' zullen spelen.

In het doel zal naar alle waarschijnlijkheid Pau Lopez staan, de vaste doelman van de Romeinen. De driemansdefensie zal gevormd worden door Roger Ibañez, de genoemde Cristante en Gianluca Mancini, de centrale verdediger die aangaf in zijn jeugd gefascineerd te zijn door Ajax.

Daarvoor zal vermoedelijk een lijn van vier middenvelders plaatsnemen. Bruno Peres (rechts) en Leonardo Spinazzola (links) zijn daarbij de opkomende wingbacks, terwijl Veretout en Gonzalo Villar de centrale middenvelders van dienst zullen zijn.

Voorin staat routinier Edin Dzeko in de punt van de aanval, met twee teamgenoten dicht om hem heen. Naar verluidt zullen dat donderdagavond Pedro en Lorenzo Pellegrini zijn. Zij staan op papier niet als breed spelende buitenspelers, maar verder naar binnen toe opgesteld.

Vermoedelijke opstelling AS Roma:

Lopez; Mancini, Cristante, Ibañez; Peres, Villar, Veretout, Spinazzola; Pedro, Pellegrini; Dzeko.

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van het Italiaanse AS Roma? Zet dan in en krijg 9,55 keer je inzet terug!

Bron Italiaanse media

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties