Willaert: 'Denk dat ze Gorter een jaar binnen willen houden'

door Jesse ter Haar 18

Bron ESPN

Willaert: 'Denk dat ze Gorter een jaar binnen willen houden'

door Jesse ter Haar 18

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Cristian Willaert, verslaggever van ESPN, denkt niet dat Ajax van plan is om Jay Gorter direct te verhuren. De Amsterdammers zouden de doelman van Go Ahead Eagles over willen nemen en de grote vraag is welk plan er voor hem klaarligt bij Ajax.

'Ik denk dat ze hem daar een jaar binnen willen houden', aldus Willaert in de uitzending van Voetbalpraat. 'Dan kan hij met de eigen keeperstrainers werken en aan zijn fysiek en voeding werken. Dat hebben ze ook met Scherpen en Schuurs gedaan.'

Overigens is de presentator van mening dat Scherpen dit seizoen té makkelijk kritiek heeft gekregen. 'Er wordt heel makkelijk negatief over Scherpen gedaan door de wedstrijden tegen AS Roma en FC Utrecht, maar als je het hele seizoen van Scherpen neemt, dan heeft hij in de Keuken Kampioen Divisie heel erg goed gekeept', oordeelt Willaert.

Overigens vindt ook Kees Kwakman de interesse van Ajax in Gorter opvallend. 'Hij gaat naar Ajax en ik neem aan dat hij dan ook verhuurd zal worden. Het is ook de vraag of Gorter het zelf wil. Hij kan de Eredivisie in, wat met Go Ahead ook gaat gebeuren, of hij accepteert het om een jaar in Jong Ajax te keepen, om daarna misschien wel de opvolger van Stekelenburg te worden.'

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.