Wijffels: 'Wat een domoren die Grieken'

door Finn Dekker 26

Wijffels: 'Wat een domoren die Grieken'

door Finn Dekker 26

Laatst geüpdatet

Bij Voetbalpraat van FOX Sports is woensdagavond gesproken over het optreden van de scheidsrechter tijdens Ajax - PAOK. De arbiter kende Ajax drie strafschoppen toe, hetgeen PAOK absurd vond. De tafelgasten zien het anders dan de Grieken.

Craig Pawson floot meer dan prima vinden Jan Joost van Gangelen, Maarten Wijffels, Mark van Rijswijk en Henk Hoijtink. Twee keer constateerde de scheidsrechter een duwfout in de zestien, en werd er gefloten voor hands in het strafschopgebied. 'Het was een prima scheidsrechter, maar wat een domoren die Grieken', aldus Wijffels.

'Als het heel vol wordt, dan gaan er dat soort dingen gebeuren. Dat waren terechte penalty's', doelt Hoijtink op de duwfouten van PAOK, waar de eerste en derde strafschop voor werden gegeven. 'Over die twee strafschoppen valt er weinig te zeggen, over die andere kan je discussiëren. Het was heel ongelukkig. Biseswar kan op een meter ervandaan niets anders meer.'

Dani Olmo

Ook werd er kort gesproken over de interesse van Ajax in Dani Olmo. 'Als Ajax nog iets zou willen doen waar je beter van wordt, dan moet je een van die Spaanse spelers krijgen. Die van Onder 21. Maar dat gaat ze waarschijnlijk niet lukken', voorspelt Wijffels.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.