Verweij: 'Hoeveel meerwaarde heeft het?'

door Finn Dekker 43

Verweij: 'Hoeveel meerwaarde heeft het?'

door Finn Dekker 43

Laatst geüpdatet

Bij De Telegraaf denkt men niet dat Zlatan Ibrahimović terugkeert bij Ajax. Ondanks 'warme gevoelens voor Amsterdam' van de Zweed gaat de spits na zijn avontuur bij LA Galaxy ergens anders heen. Het is voor Mike Verweij en Valentijn Driessen wel reden om andere mogelijkheden aan te halen.

'In ieder interview zeggen oud-spelers dat Ajax geweldig is en terug willen komen. Er zijn bijna geen spelers die terugkomen. Suárez hoor je ook steeds', aldus Driessen. Maar een terugkeer van de Uruguayaan schatten de twee ook laag in.

Verweij en Driessen achten de kans groter dat Toby Alderweireld en/of Jan Vertonghen terugkeren bij Ajax. Verweij: 'Alderweireld heeft zó'n band met Ajax en gaf altijd aan dat hij echt terug wilde komen, dus die komt een keer terug. Vertonghen heeft een Amsterdamse vrouw, dus daar kun je het ook van denken.'

Makkelijk is dat echter niet. 'Vergeet niet dat het in het verleden heel moeilijk was om terug te keren bij Ajax. Heitinga, Ooijer, Verlaat...', somt Verweij op. 'Het niveau schiet ook omhoog in Amsterdam. Hoeveel meerwaarde heeft een speler nog die terugkomt?'

Denk jij dat Promes scoort en Oranje wint van Noord-Ierland? Zet in en krijg 3,10 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.