Van der Vaart baalt voor Ziyech: 'Achteraf is makkelijk, maar Chelsea is verkeerde keuze geweest'

door Thijs Zwagerman 43

Bron Ziggo Sport

Van der Vaart baalt voor Ziyech: 'Achteraf is makkelijk, maar Chelsea is verkeerde keuze geweest'

door Thijs Zwagerman 43

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Rafael van der Vaart vindt dat Hakim Ziyech de verkeerde keuze heeft gemaakt door Ajax te verruilen voor Chelsea. Volgens Van der Vaart zou Ziyech beter tot zijn recht komen bij Tottenham Hotspur, één van clubs waarvoor Van der Vaart tijdens zijn eigen loopbaan succesvol uitkwam.

Bij Ziggo Sport stelt de voormalig middenvelder dat de keuze van Ziyech voor Chelsea een verkeerde is geweest. ‘Achteraf is het makkelijk, maar ik denk dat het een foute keuze is geweest. Ik hoop dat hij nog helemaal tot bloei gaat komen, maar als hij nou bijvoorbeeld naar Tottenham was gegaan…’

Bij de Spurs zou Ziyech volgens Van der Vaart kunnen uitblinken. De oud-speler van Tottenham Hotspur betreurt het dan ook dat de Engelse club geen poging ondernam om Ziyech over te nemen van Ajax. ‘Zij missen een speler zoals hij. Hij speelde bij Ajax heel goed en deed dat ook tegen Tottenham. Neem hem dan gewoon erbij! Met zo'n speler is Tottenham titelkandidaat en dat zijn ze nu niet, omdat ze allemaal dezelfde soort spelers hebben. Het was jammer dat hij naar Chelsea ging en die match is nog niet top’, besluit Van der Vaart.

Bookmaker ziet koploper Ajax niet als favoriet voor de groepswinst in groep C!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties