Van der Gijp ziet geen bondscoach in Ten Hag: 'Een echte clubtrainer'

door Jesse ter Haar 22

Bron SBS

Van der Gijp ziet geen bondscoach in Ten Hag: 'Een echte clubtrainer'

door Jesse ter Haar 22

Bron SBS

Laatst geüpdatet

René van der Gijp en Johan Derksen zouden Erik ten Hag als bondscoach geen goed idee vinden, zo laten zij blijken bij De Oranjezomer. Eerstgenoemde ziet in de oefenmeester geen geschikte bondscoach, terwijl Derksen het vindt schorten aan communicatieve vaardigheden.

'Dat kan echt niet', begint Van der Gijp zijn oordeel. 'Erik ten Hag is net als Gertjan Verbeek een echte clubtrainer. Hij moet iedere dag op het veld staan en met die gasten bezig zijn. Ten Hag moet je geen bondscoach maken.'

Op zijn beurt richt Derksen zich vooral op de presentatie van Ten Hag. Directeur topvoetbal Nico-Jan Hoogma liet immers weten over het gehele pakket van Frank de Boer niet tevreden te zijn en daar valt zijn communicatie ook binnen.

'Ze zijn over het hele optreden ontevreden, dus dan kan de trainer van Ajax nooit bondscoach worden in Nederland. Hij kan al helemaal niet praten in het openbaar en is al helemaal geen boegbeeld', klinkt het harde oordeel van de analist.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.