Lof voor Haller: ‘Wat een fantastische speler is dat zeg’

door Jesse ter Haar 15

Bron ESPN

Lof voor Haller: ‘Wat een fantastische speler is dat zeg’

door Jesse ter Haar 15

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Arnold Bruggink vindt Sébastien Haller een fantastische speler. De ESPN-analist was zaterdagavond lovend in De Eretribune. Bruggink kijkt erg graag naar de nieuwe spits van de Amsterdammers. 'Mochten mensen nog twijfelen aan Haller, die speelde vandaag echt met twee vingers in z'n neus', opende de analist na Heracles Almelo - Ajax (0-2).

'Het kost wat, maar dan heb je ook wat', vervolgt Bruggink over Haller. 'Ik heb daar echt van genoten, wat een fantastische speler is dat zeg. Je kunt hem altijd aanspelen. Ik vind zijn samenwerking met Klaassen gewoon echt heel goed. Hij speelt zo makkelijk en technisch zo goed. Ik heb echt genoten van hem. Het is zo'n heerlijke speler.'

Bruggink vindt Haller een bijzondere speler en kijkt enorm graag naar hem. 'Maar dat komt ook een beetje door zijn stijl. Hij is gewoon technisch verfijnd, hij heeft uitstraling, hij is groot en doet alsof het zo makkelijk gaat.' In zijn eerste negen wedstrijden voor Ajax scoorde Haller vijf doelpunten en gaf hij vijf assists.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.