Kale en Kokkie: 'Feyenoord niet feliciteren

door BvdPloeg 20

Kale en Kokkie: 'Feyenoord niet feliciteren

door BvdPloeg 20

Laatst geüpdatet

Kale en Kokkie zijn niet van plan om rivaal Feyenoord te feliciteren als het kampioenschap binnen is in Rotterdam. Het uitgesproken duo blikt bij AT5 terug op de kraker tegen PSV en de kwalificatie voor de halve finale van de Europa League.

'Of het te vroeg is om Feyenoord te feliciteren? Ik ga ze sowieso niet feliciteren', klinkt het in koor. Over de nederlaag in Eindhoven is het duo opvallend positief. 'Als je 120 minuten in je poten hebt en je kunt dan nog zo'n performance neerzetten, dan kun je daar alleen maar trots op zijn.'

De frustratie laait op als het lachende PSV-publiek ter sprake komt. 'Volgens mij staan ze derde en hebben ze geen kampioenschap en geen Europa Cup, helemaal niets. Het is calimero-volk en dat zal het altijd blijven, te triest voor woorden', stelt Kale, die samen met Kokkie wel tot de conclusie komt dat Ajax dit seizoen stappen heeft gemaakt. De Amsterdammers moeten nu vol voor de Europa League gaan. 'Ik heb daar een goed gevoel over', besluit Kale.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.