AD wijst Timber aan als dé uitblinker van Ajax - SC Cambuur

door Jesse ter Haar 5

Bron Algemeen Dagblad

AD wijst Timber aan als dé uitblinker van Ajax - SC Cambuur

door Jesse ter Haar 5

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Bij het Algemeen Dagblad ziet men in Jurriën Timber dé uitblinker van de thuiswedstrijd van Ajax tegen SC Cambuur (9-0). Geen enkele Ajacied wordt met een onvoldoende beoordeeld, maar de verdediger springt eruit.

De jonge verdediger krijgt namelijk een 8,5 van de krant naar aanleiding van zijn optreden tijdens de monsterzege. Timber was goed voor de openingstreffer tijdens het duel. David Neres, zaterdag de rechtsbuiten van dienst, volgt Timber met een 8 als rapportcijfer. De Braziliaan scoorde tweemaal en leverde één assist.

Na Timber en Neres volgen er drie spelers met een 7,5. Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Dusan Tadic speelden volgens het AD een even goede wedstrijd. Lisandro Martínez en Steven Berghuis kregen allebei een 7 van de krant, terwijl vijf Ajacieden een cijfer lager dan een 7 kregen.

Onvoldoendes vielen er echter niet. Remko Pasveer, Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico, Edson Álvarez en Sébastien Haller werden allen beoordeeld met een 6,5. Daley Blind, Kenneth Taylor, Danilo Pereira en Mohamed Daramy speelden te kort voor een cijfer.

Het totale rapport van Ajax:

Pasveer 6,5; Mazraoui 7,5 (46. Schuurs 6,5) Timber 8,5, Martinez 7, Tagliafico 6,5 (62. Blind -); Alvarez 6,5 (62. Taylor -), Berghuis 7, Gravenberch 7,5; Neres 8, Haller 6,5 (72. Danilo -), Tadic 7,5 (62. Daramy -)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties