TG: Overmars ziet Sulemana scoren en voert gesprekken | Ajax Showtime

TG: Overmars ziet Sulemana scoren en voert gesprekken

door BartVeenstra 97

Bron De Telegraaf

TG: Overmars ziet Sulemana scoren en voert gesprekken

door BartVeenstra 97

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax lijkt er alles aan te doen om Kamaldeen Sulemana (19) naar Amsterdam te halen. De Telegraaf schrijft dinsdagochtend dat directeur voetbalzaken Marc Overmars - samen met hoofdscout Henk Veldmate - aanwezig was bij het duel tussen FC Nordsjaelland en FC Kopenhagen (2-2) om Mohammed Kudus' oud-teamgenoot aan het werk te zien.

De Telegraaf schrijft dat Ajax in de strijd om de multifunctionele aanvaller de concurrentie hoopt af te troeven. Ook Manchester United, Bayer Leverkusen en Club Brugge zouden interesse hebben in Sulemana. Om de aanvaller uit Ghana te overtuigen van Ajax als ideale vervolgstap in zijn carrière, werden in de afgelopen vier dagen ook trainingen bezocht en gesprekken met de speler gevoerd.

Ajax volgt Sulemana al langer. De Ghanees moet in Amsterdam de opvolger worden van Quincy Promes. In het afgelopen halfjaar loste Ajax het vertrek van Promes tijdelijk op door Oussama Idrissi te huren van Sevilla. Naar verluidt moet Sulemana, die overigens trefzeker was tegen FC Kopenhagen maandagavond, tussen de zes en acht miljoen euro kosten.

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties