[Update] 'Nog geen contact geweest tussen Paris Saint-Germain en management Ramaj'

door Jari Perridon 230

Bron Lucas Bendoni

[Update] 'Nog geen contact geweest tussen Paris Saint-Germain en management Ramaj'

door Jari Perridon 230

Bron Lucas Bendoni

Laatst geüpdatet

Diant Ramaj is een van de kandidaten om bij Paris Saint-Germain tweede keeper te worden achter Gianluigi Donnarumma. Dit meldt Lucas Bendoni, die schrijft voor Gianluca Di Marzio. De Parijzenaren willen een nieuwe jonge doelman aantrekken die achter Donnarumma kan doorgroeien naar een hoger niveau. Daarbij is de naam van Ramaj gevallen als mogelijke optie.

De Parijzenaren zijn zoals gezegd op zoek naar een nieuwe doelman. De verhuurde Keylor Navas loopt op 30 juni uit zijn contract en zal zodoende gaan vertrekken bij Paris Saint-Germain. Reservekeeper Sergio Rico loopt eveneens uit zijn contract deze zomer. De 30-jarige Spaanse doelman stond lang aan de kant met een zware blessure en lijkt niet meer in actie te gaan komen voor Les Parisiens.

Het lijkt er dus op dat er twee keepers gaan vertrekken bij de Fransen. Om die reden gaat Paris Saint-Germain op zoek naar een nieuwe reservedoelman. Mocht Ramaj daadwerkelijk verkassen naar Parijs, zal hij naar alle waarschijnlijkheid plaatsnemen achter Donnarumma. Hij zal dan niet de enige doelman in de selectie zijn die de Italiaan voor zich moet dulden. De 22-jarige doelman Arnau Tenas is afgelopen zomer overgekomen van FC Barcelona, waar hij nooit een officiële wedstrijd voor speelde. De Spanjaard is dit seizoen de reservedoelman achter Donnarumma. Hij kwam dit seizoen vier keer in actie voor Paris Saint-Germain.

Ramaj niet de enige optie voor Paris Saint-Germain

Ramaj is niet de enige doelman die de Parijzenaren op het oog hebben. Noah Atubolu van SC Freiburg is ook al meermaals gescout door Les Parisiens. Ramaj kwam afgelopen zomer voor een bedrag van om en nabij vijf miljoen euro over van Eintracht Frankfurt, het bedrag kan middels bonussen oplopen tot tien miljoen euro.

Nadat zowel Gerónimo Rulli als Jay Gorter geblesseerd raakten, kreeg Ramaj de kans om zich te bewijzen onder de lat bij Ajax. Dit deed hij dit seizoen naar behoren, ondanks dat Ajax veel tegengoals incasseerde. In het thuisduel met Go Ahead Eagles liep de Duitse doelman een blessure op aan zijn elleboog, waardoor hij dit seizoen niet meer in actie zal komen voor Ajax.

Update - 14.05 uur (10 mei 2024) - 'Nog geen contact geweest tussen Paris Saint-Germain en management Ramaj'

Florian Plettenberg bevestigt dat Diant Ramaj in de belangstelling staat van Paris Saint-Germain. De Duitse journalist geeft aan dat Ramaj zeer gewaardeerd wordt door de Franse kampioen. De Duitse journalist laat ook weten dat er nog geen direct contact is geweest met het management van de jonge doelman.

Ajax wil de Duitse doelman absoluut niet laten gaan deze zomer. Volgens Plettenberg wil Ajax momenteel ruim 25 miljoen euro vangen voor Ramaj, mocht hij daadwerkelijk vertrekken. De Duitse doelman beschikt bij Ajax nog over een contract tot medio 2028.

Meld je hier aan voor de EK-poule van Ajax Showtime en win mooie prijzen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.