Doe mee met de AS EK-poule bij Scorito!

door Jari Perridon 11

Bron AS

Doe mee met de AS EK-poule bij Scorito!

door Jari Perridon 11

Bron AS

Laatst geüpdatet

Op 14 juni gaat het Europees Kampioenschap in Duitsland van start. Ajax Showtime heeft dit jaar wederom een eigen EK-poule bij Scorito waar men aan kan deelnemen. Je kunt geheel gratis deelnemen aan de EK-poule van Ajax Showtime en er zijn een aantal mooie prijzen te winnen! Kroon jij jezelf tot meestervoorspeller van het komende EK?

Iedere vier jaar vindt het EK plaats in een ander land. Dit jaar zal het EK plaatsvinden in Duitsland. Om wat extra spanning toe te voegen aan het komende EK heeft Ajax Showtime een eigen EK-poule opgezet bij Scorito waar iedereen aan kan deelnemen, en dat geheel kosteloos! Daarnaast zijn er ook mooie prijzen te winnen door mee te doen aan de EK-poule.

De EK-poule bestaat uit twee fases. De eerste voorspellingfase draait om de groepsfase van het toernooi. In deze fase voorspel je de uitslagen van alle 36 groepswedstrijden, zodoende voorspel je ook alle nummers één en twee uit de poules. Daarnaast doe je een voorspelling over de topscorers en voorspel je de winnaar van het toernooi. Dien je voorspellingen voor de eerste voorspellingfase in voor vrijdag 14 juni 21.00 uur.

De tweede voorspellingfase draait om de knock-outfase van het toernooi. In deze voorspellingfase voorspel je per ronde in de knock-outfase de uitslagen van de wedstrijden. Per ronde in de knock-outfase kies je ook vier doelpuntenmakers. De deadline voor je voorspellingen in fase 2, zijn gelijk aan de start van de eerste wedstrijd in de desbetreffende ronde van de knock-outfase.

Nederlands elftal

Het Nederlands elftal zit in een poule met Frankrijk, Oostenrijk en Polen. Voor het Nederlands elftal een poule die alle kanten op kan gaan. Frankrijk is één van de favorieten voor de winst van het EK en dus zal het voor Oranje een zware opgave worden om eerste te worden in de poule. De mannen van bondscoach Ronald Koeman zullen er alles aan doen om het komende EK een succes te laten worden. Roep vrienden en familie bij elkaar om deel te nemen aan de EK-poule en win vette prijzen. Hoe meer zielen, meer vreugd!

Klik hier om mee te doen aan de AS EK-poule!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.