Ten Hag lyrisch over Ajax-target Sulemana: 'Hij brengt power en heeft diepgang' | Ajax Showtime

Ten Hag lyrisch over Ajax-target Sulemana: 'Hij brengt power en heeft diepgang'

door Thijs Zwagerman 70

Bron ESPN

Ten Hag lyrisch over Ajax-target Sulemana: 'Hij brengt power en heeft diepgang'

door Thijs Zwagerman 70

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Erik ten Hag is zeer te spreken over Kamaldeen Sulemana. De aanvaller van FC Nordsjaelland staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax en Ten Hag legt uit waarom dat het geval is.

‘Hij brengt power en heeft diepte in zijn spel, met en zonder bal. Dat is een eigenschap die in het huidige voetbal belangrijk is, want steeds meer voetballers willen de bal in de voeten hebben en geen opofferingsloop maken. Zo'n type speler is hij wel. Hij kan ook zonder bal diepgang maken en heeft een geweldige snelheid’, vertelt de trainer aan ESPN over de kwaliteiten van Sulemana.

Ten Hag bevestigt vervolgens enigszins cryptisch dat Ajax een serieuze poging gaat wagen om Sulemana komende zomer over te nemen. ‘Het is klip en klaar dat hij een goede speler is’, aldus de Ajax-trainer, die daarna aangeeft dat het wel lastig zal worden om spelers van het kaliber-Sulemana vast te leggen. ‘Wij moeten zometeen keuzes gaan maken, maar zijn afhankelijk van de markt. Bij een aantal dingen kun je zelf de regie nemen, maar we zullen zien of het gaat lukken.’

Ajax heeft forse concurrentie in de strijd om Sulemana. Volgens The Sun is Manchester United voornemens om maar liefst 17,5 miljoen euro voor de Ghanese buitenspeler uit te trekken, terwijl ook Olympique Lyon, AS Monaco en Bayer Leverkusen geïnteresseerd zijn.

Denk jij dat Tadic twee of meer goals scoort tegen VVV-Venlo? Zet in en krijg 5,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties