Ylätupa hard onderuit met Finland O19

door Bart Veenstra 0

De Finse jeugdspeler Saku Ylätupa heeft woensdagmiddag een flinke nederlaag geleden tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen. In een oefenwedstrijd waren de Noren met 0-4 te sterk, zo valt te lezen op de website van de Noorse voetbalbond.

Alle doelpunten vielen overigens pas na rust. Ylätupa stond bij de Finnen in de basis en mocht de volledige negentig minuten blijven staan. De doelpunten werden gemaakt door Abdul-Basit Agouda, Hugo Vetlesen, Simen Nordli en Kristoffer Velde.

Het Finse jeugdelftal speelt aankomende vrijdag opnieuw een oefenwedstrijd. Om 16.00 uur vrijdagmiddag zijn de leeftijdsgenoten van Zweden de tegenstander.