[Update] Younes geselecteerd voor Duitsland

door giobelloni 24

[Update] Younes geselecteerd voor Duitsland

door giobelloni 24

Laatst geüpdatet

Ajax-verdediger Maximilian Wöber is opnieuw opgenomen in de definitieve selectie van het nationale elftal van Oostenrijk, zo valt te lezen op de website van Sportska Centrala. De mandekker was ook in de vorige interlandperiode geselecteerd, maar toen kwam het nog niet tot een debuut.

De Oostenrijkers verloren toen van Wales, terwijl tegen Georgië gelijk werd gespeeld. De Oostenrijkers staan op dit moment op een vierde plek en hebben vijf punten minder dan nummer twee Wales. Het WK lijkt Oostenrijk, dat wel actief was op het EK in Frankrijk, wel te kunnen vergeten.

Op vrijdag 6 oktober speelt Oostenrijk de thuiswedstrijd tegen koploper Servië, terwijl op maandag 9 oktober het slotduel met Moldavië wacht.

Hakim Ziyech
Ajax-middenvelder Hakim Ziyech is verder opnieuw opgenomen in de nationale selectie van Marokko. Het Noord-Afrikaanse land speelt op zaterdag 7 oktober tegen Gabon en kan de drie punten goed gebruiken om in de strijd te blijven voor een WK-ticket. Op 6 november volgt het mogelijk beslissende duel met Ivoorkust, dat nu nog koploper is.

Update - 11.21 uur (29 september 2017)
Amin Younes is door bondscoach Joachim Löw opgeroepen voor het Duitse nationale elftal, zo meldt de DFB op haar eigen site. Younes maakt onderdeel uit voor de 23-koppige selectie voor de duels met Noord-Ierland en Azerbeidzjan.

Younes speelde tot nu toe vier duels voor de Duitse ploeg en scoorde daarin twee keer. Zijn debuut maakte hij op 6 juni in het oefenduel met Denemarken. Ook maakte Younes deel uit van de selectie die afgelopen zomer de Confederations Cup won.

Bestel FIFA 18 en ontvang een gratis pizza!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties