‘Transfer Klaiber naar Spartak Moskou momenteel niet aan de orde’

door Thijs Zwagerman 82

Bron Voetbal International

‘Transfer Klaiber naar Spartak Moskou momenteel niet aan de orde’

door Thijs Zwagerman 82

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Sean Klaiber zal Ajax op korte termijn niet gaan verruilen voor Spartak Moskou. De Russische topclub heeft naar verluidt interesse in de reserve-rechtsback van Ajax, maar volgens Voetbal International is een transfer van Klaiber naar Spartak Moskou momenteel niet aan de orde.

Het Russische Sport24 meldde dinsdag dat Klaiber zou worden begeerd door Spartak Moskou, maar Voetbal International stelt dat de kans op een overgang van de 26-jarige verdediger klein is. ‘Op korte termijn lijkt dit niet realistisch, aangezien de topclub uit Rusland met acht buitenlanders momenteel het maximum onder contract heeft staan. De club van Quincy Promes zal dus sowieso eerst moeten gaan verkopen, wil Klaiber concreet in beeld komen’, aldus het medium.

Klaiber kwam vorige zomer over van FC Utrecht om bij Ajax als stand-in voor Noussair Mazraoui te gaan functioneren. De Amsterdammers betaalden een bedrag dat middels bonussen kan oplopen tot zeven miljoen euro voor Klaiber. In zijn debuutseizoen bij Ajax kwam de Surinaams international tot 22 wedstrijden, waarin hij goed was voor drie assists. Sinds de stormachtige doorbraak van Devyne Rensch kwam Klaiber bij Ajax aanzienlijk minder vaak aan de bak. Ook centrumverdediger Jurriën Timber kreeg regelmatig de voorkeur boven Klaiber op de rechtsbackpositie.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties