TG verwacht aan het einde van transfermarkt transfer Neres

door BartVeenstra 59

Bron De Telegraaf

TG verwacht aan het einde van transfermarkt transfer Neres

door BartVeenstra 59

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

De Telegraaf verwacht dat David Neres aan het einde van de transfermarkt een transfer zal maken. De krant noemt daarbij Engeland als mogelijk nieuwe bestemming voor de Braziliaanse aanvaller.

Bij Ajax heeft men met Steven Berghuis, Antony en Neres drie spelers voor de rechtsbuitenpositie. De kans is dan ook groot dat Neres vertrekt, al is het volgens De Telegraaf niet compleet uitgesloten dat Antony deze zomer Ajax gaat verlaten.

Situatie Antony

Marc Overmars, de directeur voetbalzaken van Ajax, gaf onlangs aan dat Antony niet te koop is. Volgens De Telegraaf valt dat niet te rijmen met het Ajax-adagium dat tegen de juiste prijs élke speler te koop is. De krant ziet het dan ook als een doorzichtige versterking van de onderhandelingspositie.

Dat Antony waarschijnlijk bij Ajax blijft, houdt volgens De Telegraaf vooral verband met zijn vraagprijs. Bayern München zou dertig miljoen euro te gortig vinden voor de Braziliaan. 'Waar dat bedrag vandaan komt is een raadsel. Voor een van zijn sterspelers heeft Ajax een veel hoger bedrag, misschien zelfs wel het dubbele, in gedachten. Overmars zit in een zetel. Antony speelt pas een jaar in Amsterdam, kan nog mega-stappen maken en staat tot de zomer van 2025 onder contract', besluit de krant.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties