Telegraaf: 'Onbetrouwbaarheid Tagliafico onderwerp van gesprek bij Ajax'

door Melle Goekoop 121

Bron De Telegraaf

Telegraaf: 'Onbetrouwbaarheid Tagliafico onderwerp van gesprek bij Ajax'

door Melle Goekoop 121

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Nicolás Tagliafico is vanwege zijn 'onbetrouwbaarheid' veelvuldig besproken bij overleggen tussen trainer Erik ten Hag en directeur voetbalzaken Marc Overmars, zo weet De Telegraaf. De linksachter van Ajax staat bekend om zijn harde spel en hij kreeg zaterdagavond na een harde tackle een rode kaart tijdens de grote nederlaag tegen PSV. De leeftijd (28) van de Argentijn en zijn 'kaartenverzamelwoede' is tevens de voornaamste reden dat hij nog niet is aangetrokken door een buitenlandse club.

Ajax heeft aangegeven bij een interessant bedrag mee te zullen werken aan een transfer van Tagliafico, die zelf zijn zinnen heeft gezet op een grote competitie in Europa. Van een transfer is het echter nog niet gekomen en dat zou volgens de krant liggen aan de leeftijd van de back en het aantal kaarten dat hij heeft verzameld. De 'kaartenverzamelwoede' van de Argentijn zou hem onbetrouwbaar maken en dat is veelvuldig een thema geweest tijdens overleggen tussen Ten Hag en Overmars.

Volgens trainer Ten Hag is dat echter niet de reden dat de verdediger bij een aantrekkelijk bod mag vertrekken bij Ajax. 'Dat staat er totaal los van. Vorig seizoen zouden we al meewerken, mits er aan bepaalde voorwaarden zou worden voldaan. Maar Nico zal ons niet zomaar verlaten. Hij heeft het naar zijn zin en als hij blijft, doet hij dat met heel zijn hart', aldus de oefenmeester.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties