Situatie Eriksen nog altijd stabiel: 'Hij maakt al grapjes'

door BartVeenstra 9

Bron NOS

Situatie Eriksen nog altijd stabiel: 'Hij maakt al grapjes'

door BartVeenstra 9

Bron NOS

Laatst geüpdatet

De situatie van Christian Eriksen is nog altijd stabiel. Dat meldt de Deense bond maandagochtend in een persconferentie, zo schrijft de NOS. De oud-Ajacied ging zaterdagavond tijdens het EK-duel met Finland plots naar de grond en moest vervolgens op het veld gereanimeerd worden.

'We hebben contact met hem en zijn situatie is niet veranderd ten opzichte van zondag. Hij is nog altijd stabiel, goed', citeert de NOS de Deense bond. De zaakwaarnemer van Eriksen, Martin Schoots, laat tegenover La Gazzetta dello Sport weten dat het goed gaat met de Deen. 'We spraken hem zondagmorgen en toen maakte hij al grapjes. Hij was goed gehumeurd en ik vond dat hij er prima uit zag.'

Schoots legt uit dat iedereen wil begrijpen wat er met Eriksen gebeurd is. 'Dat wil hij zelf ook. De artsen gaan hem nu grondig onderzoeken en dat zal tijd kosten. Iedereen is heel bezorgd. Nu moet hij gewoon rusten. Zijn vrouw en ouders zijn bij hem. Maandag en misschien ook dinsdag blijft hij ter observatie in het ziekenhuis. Maar hij gaat zijn teamgenoten zeker aanmoedigen tegen België', aldus Schoots. Denemarken speelt donderdagavond (18.00 uur) tegen België.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties