'Onana op doel, ook basisplaatsen voor Schuurs, Tagliafico en Neres'

door Bart Veenstra 46

Bron Algemeen Dagblad

'Onana op doel, ook basisplaatsen voor Schuurs, Tagliafico en Neres'

door Bart Veenstra 46

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

André Onana staat dinsdagavond vermoedelijk onder de lat tijdens het Champions League-duel met Sporting Portugal. Dat verwacht het Algemeen Dagblad. De Kameroener maakte onlangs in het uitduel met Besiktas, eveneens in de Champions League, zijn rentree voor Ajax na een dopingschorsing.

Ajax-trainer Erik ten Hag gaf tijdens de persconferentie van maandagmiddag aan dat hij enkele spelers gaat wisselen. Op namen wilde hij echter niet ingaan, al waagt het Algemeen Dagblad een poging. Zo krijgt Perr Schuurs een basisplaats, terwijl Jurriën Timber op de bank begint. Laatstgenoemde staat op scherp en daarmee zou deze wijziging een logische zijn.

Scoort Haller het openingsdoelpunt tegen Sporting Portugal? Ontvang 4,50 keer je inzet!

Ook Daley Blind zou op de bank zitten. Dat betekent dat Nicolás Tagliafico als linksback zal starten. Verder zien we in de voorhoede nog een wijziging en ook dat is een logische. Ten Hag gaf aan dat Dusan Tadić kampt met rugklachten en daarom is de vermoedelijke basisplaats voor David Neres op die positie te verklaren.

Het duel tussen Ajax en Sporting Portugal begint om 21.00 uur. Beide ploegen zijn al zeker van een plek in de volgende ronde en bovendien weet Ajax al dat het groepswinnaar is. Toch staan er nog enkele dingen op het spel voor de Amsterdamse club.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Haller, Neres.

Denk jij dat Ajax met 3-1 wint van Sporting Portugal? Zet in en krijg 11,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties