'Onana nog steeds transfervrij op weg naar Inter ondanks Barcelona-geruchten'

door Terrence Riepma 21

Bron Fabrizio Romano, XCatalunya.cat

'Onana nog steeds transfervrij op weg naar Inter ondanks Barcelona-geruchten'

door Terrence Riepma 21

Bron Fabrizio Romano, XCatalunya.cat

Laatst geüpdatet

André Onana lijkt Ajax nog steeds transfervrij te verlaten. Dat meldt Fabrizio Romano maandagmiddag via Twitter. De doelman wordt al langere tijd in verband gebracht met Internazionale, maar FC Barcelona zou ook opnieuw aan de deur van de Kameroener kloppen. De situatie met de Italiaans regerend kampioen zou echter ongewijzigd zijn.

Onana beschikt over een aflopend contract met Ajax en kan daardoor in de zomer van 2022 transfervrij naar een andere club gaan. Volgens XCatalunya.cat probeert FC Barcelona daar gebruik van te maken om de sluitpost terug naar Catalonië te halen. Onana speelde eerder al in de jeugd van Barça.

Romano meldt dat Internazionale en Onana nog steeds akkoord zijn met elkaar over een contract voor vier jaar in Milaan. Alleen de contracten zouden nog moeten worden ondertekend. Nieuwe geruchten omtrent een terugkeer naar FC Barcelona zouden daar niets aan veranderen, stelt de journalist.

Onana zinspeelt op winters vertrek

Onana zinspeelde na de 1-2 overwinning op Besiktas in de Champions League nog op een winters vertrek uit Amsterdam, waardoor Ajax nog wel een transfersom zou kunnen overhouden aan de 25-jarige. Romano spreekt dit nu tegen en zo lijkt een transfervrije overstap naar Internazionale nog steeds aan de orde te zijn.

Denk jij dat Ajax de Champions League wint? Krijg 21,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties