Onana zinspeelt op winters Ajax-vertrek: 'Zo ziet het er wel uit'

door Thijs Zwagerman 83

Bron Ziggo Sport

Onana zinspeelt op winters Ajax-vertrek: 'Zo ziet het er wel uit'

door Thijs Zwagerman 83

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

André Onana hint nadrukkelijk op een tussentijds vertrek bij Ajax. In gesprek met Ziggo Sport wordt de doelman gevraagd of hij bezig is aan zijn laatste maand bij Ajax, waarna Onana bondig antwoordt: ‘Zo ziet het er wel uit.’

Veel meer wil de keeper er in het gesprek met Ziggo Sport niet over loslaten, maar de kans is na deze uitspraak dus wel erg groot dat Onana bezig is aan zijn laatste weken als Ajacied. De doelman wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Inter, maar van een mondeling akkoord met de Italiaanse topclub is volgens Onana op dit moment geen sprake.

‘Weet je wat het probleem is? Het probleem is dat de pers mij informeert over mijn eigen leven. Ik heb toch een contract bij Ajax? Een mondeling akkoord? Dat is bullshit’, is de doelman luid en duidelijk. Eerder meldde de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano nog dat Onana al wel een mondeling akkoord heeft bereikt met Inter.

Vertrekwens

Eerder op de avond was Onana in gesprek met RTL al heel duidelijk over zijn vertrekwens bij Ajax: ‘Als je een deur opent, moet je hem op een dag ook weer sluiten. Misschien is voor mij de tijd gekomen om te vertrekken. (…) Ik ben blij om hier te zijn, maar het is ook niet gemakkelijk geweest, dus ik wil dit hoofdstuk nu afsluiten en verder kijken.’ Toch was toen niet duidelijk dat Onana doelde op een winters vertrek. Na zijn reacties bij Ziggo Sport lijkt dit echter wel zeer concreet aan de orde.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties