Onana duidelijk over vertrekwens: 'Goed om een nieuwe start te maken'

door Thijs Zwagerman 107

Bron RTL

Onana duidelijk over vertrekwens: 'Goed om een nieuwe start te maken'

door Thijs Zwagerman 107

Bron RTL

Laatst geüpdatet

André Onana is na afloop van Besiktas - Ajax luid en duidelijk geweest over zijn toekomst. De keeper heeft bevestigd dat hij wil vertrekken bij Ajax en heeft daarmee uitgesproken wat al langere tijd nadrukkelijk rondging in de voetbalwereld.

Onana heeft bij Ajax een aflopend contract en meerdere pogingen van de Amsterdamse club om dit contract te verlengen zijn op niets uitgelopen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars liet al weten dat Ajax geen nieuwe poging gaat doen om de aflopende verbintenis van Onana te verlengen en in gesprek met RTL is Onana zelf ook duidelijk over zijn vertrekwens.

‘Hoe ga ik dit zeggen? Als je een deur opent, moet je hem op een dag ook weer sluiten. Misschien is voor mij de tijd gekomen om te vertrekken. Ik heb mijn best gedaan voor deze club, ik heb alles gedaan. We hebben veel bereikt. En als ik kijk naar de foto’s van het jaar van de Europa League dan denk ik weleens: volgens mij ben ik de enige die er nog steeds is.’

‘Soms zeg ik tegen mezelf: Wow, dat was een geweldig seizoen. Maar zeker na wat er nu gebeurd is, is het goed om een nieuwe start te maken en vooruit te kijken’, vervolgt Onana. ‘Ik ben blij om hier te zijn, maar het is ook niet gemakkelijk geweest, dus ik wil dit hoofdstuk nu afsluiten en verder kijken’, aldus de doelman.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties