Klaassen: 'Denk niet dat er nog 150 bij komen'

door NielsE 45

Klaassen: 'Denk niet dat er nog 150 bij komen'

door NielsE 45

Laatst geüpdatet

Ook Davy Klaassen heeft vlak na het treffen tussen Ajax en NEC gereageerd op het met 5-0 gewonnen duel. De aanvoerder van de Amsterdammers is zeer content met het spel wat vandaag getoond werd aan het publiek, zaak is het volgens de middenvelder nu om de stijgende lijn vast te houden.

'Ik denk dat we een heel groot gedeelte van de wedstrijd wel zwaar de baas waren. Dit is hoe wij het graag willen zien en dat lukt steeds vaker. Vandaag zie je dat het bijna de gehele wedstrijd wel lukt', is Klaassen positief over het gespeelde duel in gesprek met AT5. 'Ik denk dat dit één van de beste wedstrijden van het seizoen was. In de rust gaven we ook aan elkaar aan dat we door wilden gaan, de wedstrijd afsluiten met een goed gevoel. Dat is wel aardig gelukt.

De 23-jarige middenvelder steekt ook nog even de loftrompet af over teamgenoot Kasper Dolberg. 'Hij schiet ze er makkelijk in, is goed in de combinatie en draait heel goed en makkelijk weg. Gewoon een hele lekkere speler', stelt Klaassen die zijn 150ste wedstrijd voor Ajax speelde. 'Dat is heel mooi ja. Of er nog 150 bij komen? Dat denk ik niet.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties