Haller: 'Hiervoor speel je voetbal, voor dit soort momenten'

door Melle Goekoop 3

Haller: 'Hiervoor speel je voetbal, voor dit soort momenten'

door Melle Goekoop 3

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller geniet nog steeds na van zijn goals in de Champions League. De spits maakte in zijn eerste twee Champions League-duels vijf doelpunten en is daarmee recordhouder. In zijn eerste wedstrijd maakte hij direct vier goals tegen Sporting Portugal. 'Hiervoor speel je voetbal, voor dit soort momenten. Dat zijn droommomenten', vertelt de Ivoriaans international op de clubkanalen van Ajax.

'Je beseft het amper als je vier keer scoort, je weet niet wat je moet doen daarna', gaat Haller trots verder. 'Je bent blij en probeert dat goede gevoel met je teamgenoten te delen. Het voelde lekker, zeker in de eerste wedstrijd. Je eerste wedstrijd, uit, met 5-1 winnen was een heel goed begin', aldus de geboren Fransman.

Na afloop van het duel met Sporting Portugal kreeg Haller natuurlijk veel aandacht. 'Mijn telefoon ontplofte bijna, zó veel berichten kreeg ik. Dat was leuk. Het was een hele klus om op iedereen te reageren, maar ik heb het gedaan. Een prachtige herinnering, iets wat je niet vergeet.'

Na twee duels is Haller nu dus recordhouder, maar zelf is hij daar niet veel mee bezig. 'Het is alleen voor de boeken. Het is zo iets waar je pas na je carrière aandacht aan besteed. Nu denk je na de wedstrijd meteen aan de volgende wedstrijd die over drie dagen is, dus je hebt er geen tijd voor', sluit Haller af.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties