'Domper voor Tagliafico: Barça gaat voor linksback Grimaldo'

door Bart Veenstra 121

Bron Mundo Deportivo

'Domper voor Tagliafico: Barça gaat voor linksback Grimaldo'

door Bart Veenstra 121

Bron Mundo Deportivo

Laatst geüpdatet

Nicolás Tagliafico ziet een transfer naar FC Barcelona mogelijk definitief niet doorgaan. De Catalaanse club zou volgens Mundo Deportivo namelijk Alejandro Grimaldo aan zijn selectie willen toevoegen, hetgeen een hard gelag voor Tagliafico zou zijn.

Tagliafico was in januari dichtbij een transfer naar FC Barcelona, maar Ajax liet de linksback toen niet vertrekken. Wel zou toenmalig directeur voetbalzaken Marc Overmars de mondelinge afspraak met de Argentijn hebben gemaakt dat hij in de aankomende zomer voor zijn aankoopbedrag van vier miljoen euro mag vertrekken.

Of FC Barcelona dan nog voor Tagliafico aanklopt, is nog maar de vraag. Barça wil zich namelijk versterken met Grimaldo, linksback van SL Benfica. Grimaldo, die voor tien miljoen euro over te nemen zou zijn, geldt als de hoofdprioriteit van FC Barcelona voor de linksbackpositie.

Tagliafico nog wel alternatief bij FC Barcelona

Mocht Grimaldo uiteindelijk toch niet haalbaar blijken, heeft Tagliafico nog een kans om een transfer naar FC Barcelona te maken. De linksback van Ajax staat nog wel op een lijstje met alternatieven. Dat geldt ook voor José Luis Gaya (Valencia), Javier Gálan (Celta de Vigo) en Alex Moreno (Real Betis). Tagliafico heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2023.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties