'Bayern München niet concreet voor Antony vanwege contractverlenging Coman'

door Bart Veenstra 64

Bron Sport 1

'Bayern München niet concreet voor Antony vanwege contractverlenging Coman'

door Bart Veenstra 64

Bron Sport 1

Laatst geüpdatet

Bayern München heeft inzake een mogelijke transfer van Antony voorlopig niet doorgepakt. De Duitse topclub sprak in het najaar met het kamp-Antony, maar vanwege de contractverlenging van Kingsley Coman bleef het daarbij. Dat meldt het Duitse Sport1.

Coman, die bij Bayern München een contract tot medio 2023 had, heeft bij de Duitse topclub een contract getekend tot de zomer van 2027. Eerder leek het er nog op dat Coman zou vertrekken bij Bayern München.

Om die reden keek Bayern München rond naar een nieuwe buitenspeler. Raphinha (Leeds United), Ousmane Dembélé (FC Barcelona) en Antony worden genoemd. Met Antony zou er in het najaar zelfs zijn gesproken. Concreet werden die gesprekken echter niet en dat heeft te maken met het feit dat het op een gegeven moment duidelijk werd dat Coman toch zou bijtekenen.

Antony laat zich zien in Europa

Antony is bezig aan zijn tweede seizoen bij Ajax en vooral in de Champions League heeft de Braziliaanse aanvaller zich laten zien. De behendige buitenspeler was in vijf groepswedstrijden goed voor twee doelpunten en vier assists. In de Eredivisie kwam hij in de eerste seizoenshelft tot zes goals en één assist.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties