Ajax volgens TOTO favoriet voor beslissende duel met Lille OSC | Ajax Showtime

Ajax volgens TOTO favoriet voor beslissende duel met Lille OSC

door NielsOpdam 2

Ajax volgens TOTO favoriet voor beslissende duel met Lille OSC

door NielsOpdam 2

Laatst geüpdatet

Afgelopen donderdag won Ajax met 1-2 op bezoek bij Lille OSC. Dankzij de doelpunten van Dušan Tadić en Brian Brobbey hebben de Amsterdammers een goede uitgangspositie voor de return van donderdag. Om 18.55 uur trapt Ajax opnieuw af tegen de Franse koploper in de zestiende finale van de Europa League. Volgens bookmaker TOTO is Ajax de favoriet voor dat duel en dus ook voor het doorgaan naar de volgende ronde!

Op 17 september 2019 speelde de ploeg van Erik ten Hag ook een thuiswedstrijd tegen Lille OSC. Het was de eerste groepswedstrijd in de UEFA Champions League. Quincy Promes, Edson Álvarez en Nicolás Tagliafico zorgden destijds voor de goals. De Amsterdammers wonnen met 3-0 van de Franse ploeg. Later in datzelfde seizoen won Ajax het uitduel met 0-2, dankzij doelpunten van Hakim Ziyech en Quincy Promes.

Lille OSC staat momenteel eerste in de Franse competitie. De Ajax-opponent heeft drie punten meer dan nummer twee Olympique Lyon en vier punten meer dan nummer drie Paris Saint-Germain. Het elftal van Christophe Galtier won afgelopen weekend met 1-4 van FC Lorient. Het was de zeventiende competitiezege van dit seizoen. Verder werd er zeven keer gelijkgespeeld en twee keer verloren door Lille OSC. Als de Fransen in Amsterdam winnen van Ajax, dan krijg je 3,60 keer je inzet terug. Verwacht jij dat beide ploegen gelijkspelen? Dan krijg je 3,60 keer je inzet terug als dit daadwerkelijk gebeurt!

Ajax is op dit moment de koploper van Nederland. De Amsterdammers wonnen achttien van de 22 competitiewedstrijden. Verder werd er twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren door de ploeg van Ten Hag. Momenteel heeft Ajax zes punten meer dan nummer twee PSV en tien punten meer dan nummer drie AZ. De Amsterdammers hebben zelfs nog een wedstrijd tegoed in de Eredivisie. Afgelopen zondag won Ajax met 4-2 van Sparta Rotterdam. De Amsterdamse club lijkt dan ook in topvorm te zijn. Denk jij dat Ajax ook wint van Lille OSC? Zet dan in en krijg 2,03 keer je inzet terug!

Bron ad

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties