'Administratieve documenten Bakker te laat' | Ajax Showtime

'Administratieve documenten Bakker te laat'

door BartVeenstra 24

'Administratieve documenten Bakker te laat'

door BartVeenstra 24

Laatst geüpdatet

De reden voor het voorlopig niet doorgaan van de transfer van Mitchel Bakker naar Paris Saint-Germain had te maken met het te laat arriveren van de administratieve documenten. Dat meldt het Franse L'Équipe zaterdag.

De linksback (18) leek in de winterse transferperiode al te vertrekken naar Paris Saint-Germain. Bakker was al medisch gekeurd en er was bovendien een akkoord over een contract voor vierenhalf jaar. Omdat de administratieve documenten te laat werden geleverd, moet hij zijn transfer nu tot aankomende zomer uitstellen.

Het contract van Bakker bij Ajax loopt tot de zomer van 2019 en om die reden stapt hij over een paar maanden transfervrij over naar Parijs. In de Franse hoofdstad zal hij naar verluidt aansluiten bij het tweede elftal.

Zeer opvallende transfer

De transfer van Bakker is zeer opvallend te noemen. De linksback komt in het eerste elftal van Ajax nauwelijks aan spelen toe en om die reden wil hij nu vertrekken. Het is een tegenstrijdige opvatting in vergelijking met zijn woorden tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten. 'Ik heb geduld, ik ben pas achttien. Mijn tijd komt nog wel. Ik ben niet haastig. En als de kans komt, dan pak ik 'm gewoon', sprak hij destijds.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties