Van den Heuvel tekent nieuw contract tot medio 2024 bij Leeds United

door NickOoms 3

Bron Leeds United

Van den Heuvel tekent nieuw contract tot medio 2024 bij Leeds United

door NickOoms 3

Bron Leeds United

Laatst geüpdatet

Dani van den Heuvel heeft zich langer aan Leeds United verbonden, zo meldt de Engelse club via zijn officiële kanalen. De voormalig Ajacied heeft zaterdag zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2024 bij de huidige nummer zeventien van de Premier League.

Van den Heuvel komt uit de jeugdopleiding van Ajax, maar vertrok in de zomer van 2020 om bij de Onder 18 van Leeds United aan de slag te gaan. Vorig seizoen maakte de goalie een dusdanig goede indruk op de leiding van de Engelse club, dat Van den Heuvel een nieuw contract heeft afgedwongen.

'Het voelt geweldig om mijn contract bij deze geweldige club te verlengen', begint Van den Heuvel tegenover het clubkanaal van Leeds United. 'Ik kijk er naar uit om hier de komende jaren nog actief te zijn. Het plan wat ze (Leeds United, red.) met mij hadden, heeft het beste in mij naar boven gehaald. Het was heel goed voor mij om zowel te trainen met het eerste team als de Onder 23 en natuurlijk het spelen van wedstrijden met de Onder 18.'

Van den Heuvel is inmiddels actief voor het beloftenteam van Leeds United (Onder 23). Met zijn ploeg staat de achttienjarige doelman op de achtste plaats in de Premier League 2. De voormalig Ajacied heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2024.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties