Topman FC Barcelona spreekt openlijk steun uit voor Koeman

door Terrence Riepma 37

Bron Voetbal International, Spaanse media

Topman FC Barcelona spreekt openlijk steun uit voor Koeman

door Terrence Riepma 37

Bron Voetbal International, Spaanse media

Laatst geüpdatet

Ronald Koeman mag op steun rekenen van FC Barcelona-topman Ramon Planés, zo meldt Voetbal International. De trainer ligt al weken onder vuur voor tegenvallende prestaties. De Catalaanse club speelde donderdagavond opnieuw gelijk, ditmaal tegen Cádiz CF (0-0). Toch verwacht Planés dat de Nederlander nog niet klaar is in Barcelona.

'Of Koeman zondag (Levante-thuis, red.) nog trainer is van Barcelona? Dat denk ik wel, ja', vertelt Planés tegenover de Spaanse media na het doelpuntloze gelijkspel. Het was een avond waarop Frenkie de Jong ook nog eens een rode kaart kreeg en zelfs de oud-bondscoach werd van het veld gestuurd. Hierdoor zal Koeman sowieso niet plaatsnemen op de bank tegen Levante gezien het feit dat hij geschorst is.

Planés spreekt hoe dan ook zijn steun uit voor de Nederlandse oefenmeester, ondanks de lastige periode van FC Barcelona: 'We moeten hem steunen. De ploeg heeft een keer drie punten nodig, voor het zelfvertrouwen.' Wel erkent de topman dat Koeman onder een vergrootglas ligt: 'Maar dat geldt altijd voor de coach van Barcelona.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties