Lang heeft het gehad met de kritiek: 'Mensen praten veel'

door Terrence Riepma 44

Bron Eleven Sports, Voetbal International

Lang heeft het gehad met de kritiek: 'Mensen praten veel'

door Terrence Riepma 44

Bron Eleven Sports, Voetbal International

Laatst geüpdatet

Noa Lang is klaar met de kritiek die hij de afgelopen tijd heeft moeten ontvangen. De oud-Ajacied stond een tijdje droog, maar was zondag weer van belang voor Club Brugge met een assist en gelijkmaker. De regerend kampioen van België won uiteindelijk met 2-3 van het KRC Genk van Carel Eiting en John van den Brom.

Na zijn goal, die goed was voor de 2-2, maakte Lang een 'stil zijn'-gebaar richting het publiek. 'Waarom ik na mijn goal een vinger op mijn mond legde? Mensen praten veel, dat wilde ik even laten weten', vertelt de vleugelaanvaller bij Eleven Sports, geciteerd door Voetbal International. 'Wie dat zijn? Dat weten die mensen zelf best wel.'

Lang heeft het namelijk wel een beetje gehad met de kritiek die hij te verduren kreeg: 'Ik ben er klaar mee. Ik heb een goal en een assist, voor de rest ga ik er niet te veel over zeggen. Het interesseert me niet, dat heb ik vandaag weer laten zien. Ik doe wat ik wil. Ik scoor en ik bepaal hoe ik juich.'

Club Brugge houdt zicht op koplopers

Club Brugge won dus met 2-3 van Genk en staat daardoor op een derde plaats in de competitie met dertig punten. Ze staan op gelijke hoogte met Royal Antwerp, waar Viktor Fischer onder contract staat, en op vier punten achterstand van koploper Union Sint-Gillis.

Profiteer tot en met maandag van flinke Black Friday-kortingen in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.