Gelijkspel Juventus bij basisdebuut De Ligt

door Bart Veenstra 15

Juventus heeft bij het basisdebuut van Matthijs de Ligt met 1-1 gelijkgespeeld tegen Internazionale. De van Ajax overgekomen verdediger maakte een ongelukkige eigen goal, waarna Cristiano Ronaldo na rust voor de gelijkmaker kon zorgen.

De Ligt, die afgelopen weekend al een halfuur mocht invallen, stond dit keer in de basis. Na een minuut of tien spelen stond hij aan de basis van een ongelukkig eigen doelpunt. Uit een corner van Internazionale kreeg De Ligt de bal tegen zijn been, waarna de bal in het eigen doel belandde.

In de rust werd De Ligt gewisseld - mogelijk een van tevoren afgesproken wissel - voor Merih Demiral. Na 68 minuten spelen wist Ronaldo voor de gelijkmaker te zorgen. Na het nemen van strafschoppen kwam Juventus uiteindelijk als winnaar uit de wedstrijd.

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud.