Danilo: 'Als de trainer me dan op de bank zet, word ik boos'

door Gino Haverkamp 17

Bron ESPN

Danilo: 'Als de trainer me dan op de bank zet, word ik boos'

door Gino Haverkamp 17

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Danilo is niet tevreden met de rol die hij vrijdagavond had bij FC Twente, dat speelde tegen sc Heerenveen. De door Ajax verhuurde aanvaller kwam na 76 minuten binnen de lijnen, daar waar hij normaliter een basisplaats heeft bij de club uit Enschede. Na afloop van het duel (0-0) uitte hij zijn ongenoegen voor de camera van ESPN.

De Brazliaan zegt verbaasd te zijn dat hij gepasseerd werd door trainer Ron Jans. 'De coach vertelde het me. Ik weet niet wat ik ervan moet zeggen', luidt zijn eerste reactie. 'Natuurlijk was ik boos, je wil spelen en jezelf laten zien. Als de trainer me dan op de bank zet, word ik boos', legt hij vervolgens uit.

Jans verklaarde voor het duel dat Danilo dusdanig graag wil scoren, dat hij 'onbewust wat minder met de teamtactiek bezig is' en dat dat de reden is dat hij de Ajax-huurling niet in de basis opstelde tegen sc Heerenveen. Danilo stelt echter hard te werken. 'Ik probeer meer dan duizend procent te geven. Dat is mijn mening.' Hij erkent echter wel dat hij niet zijn in topvorm verkeert wegens een gebrek aan doelpunten. In totaal scoorde de aanvaller dertien Eredivisie-goals, maar elf daarvan vielen voor de winterstop.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties