Buitenland: Boilesen en Fischer winnen ruim in voorronde Conference League

door BadembaBarrie 60

Bron AS

Buitenland: Boilesen en Fischer winnen ruim in voorronde Conference League

door BadembaBarrie 60

Bron AS

Laatst geüpdatet

In veel landen is de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog in volle gang, maar menig voetbalteam speelt op dit moment ook zijn eerste Europese duels. Zodoende komen er deze week weer diverse voormalig Ajacieden in actie.

Donderdag 22 juli

Nicolai Boilesen en Viktor Fischer trapten donderdagavond af in de tweede voorronde van de nieuwe UEFA Conference League. De oud-Ajacieden namen het met FC Kopenhagen op tegen het Wit-Russische Torpedo Zhodino en met succes. Met Boilesen in de basis en Fischer als invaller, zette de Deense topclub de tegenstander met 4-1 opzij, waarmee een plaats in de derde voorronde van de Conference League zo goed als zeker lijkt.

Woensdag 21 juli

Ryan Babel is woensdagavond met Galatasaray tegen een pijnlijke nederlaag in de tweede voorronde van de Champions League opgelopen. De Turken verloren het heenduel met PSV met maar liefst 5-1 (!).

Ook Niklas Moisander kwam woensdagavond namens Malmö FF in actie. De voormalig Ajacied mocht dertien minuten voor tijd invallen en zag zijn ploeg met 2-1 van HJK Helsinki winnen. Hierdoor heeft de Zweedse ploeg een redelijk goede uitgangspositie voor de returnwedstrijd.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties